voeding

Een interview van Goldea Health met Ernst

Amanda Westenberg

Een interview van Goldea Health met Ernst

Ernst Winter
Ernst is een gedreven Personal Trainer, Health Coach en ondernemer. Zijn leven heeft altijd in het teken gestaan van sport, al ging dat niet altijd zonder slag of stoot. Toen Ernst 19 jaar was heeft hij door een voetbal ongeluk ernstig knieletsel opgelopen. Het gevolg was een complexe operatie en een lang herstelproces. Maar door zijn wil en motivatie wist hij hier bovenop te komen. Deze ervaring groeide uit tot een passie voor het begeleiden, trainen en uitdagen van mensen op zo’n manier dat zij een pijnvrij en fit leven kunnen leiden en daarmee hun doelen weten te behalen.

Met ruim 10 jaar ervaring als Personal Trainer is hij in staat om mensen te helpen hun doelen te realiseren op het gebied van sport. Functioneel, krachtig en explosief trainen met de nadruk op de juist vorm van de oefening – hiervoor ben je bij Ernst aan het juiste adres.

Inside Out
Dat alles doet hij samen met zijn partner, model Amanda Westenberg. Door het geven van zowel groeps- als privélessen, voor fitness én pilates, combineren Ernst en Amanda hun expertise om zo een grotere doelgroep te helpen hun balans terug te vinden.

Onder de naam The Inside Out beogen Ernst en Amanda een shift te realiseren in de fitnessindustrie. Er wordt namelijk nog te vaak enkel gefocust op de fysiek van sporters en modellen. Diens uiterlijk wordt als voorbeeld en focus genomen, terwijl het allemaal begint aan de binnenkant; hence Inside Out. Verder kijken dan je fysieke progressie, aandacht besteden aan je levensstijl en voeding, dat maakt duurzame progressie en dat is waar The Inside Out voor staat.

goldea health

" Mijn Health Hack zou zijn om kleine aanpassingen te verrichten in het dagelijks leven... "

Health Hack
‘’Mijn Health Hack zou zijn om kleine aanpassingen te verrichten in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld je boodschappen doen lopend of met de fiets, in plaats van met de auto. En wat mij bijvoorbeeld helpt is door dagelijks mijn supplementen te nemen.’’




Korting op Goldea Health supplementen

Hey pssssst, aangezien wij zo blij worden van de supplementen van Goldea zijn wij hun trotse ambassadeurs en mogen wij jullie een leuke korting aanbieden!


Ga naar de site van Goldea Health en vul deze kortingscode in: Insideout!Goldea en krijg 10% korting op jouw gehele eerste bestelling!